Referater for 2017

De 3 vindere af konkurrencen.

Sildetur 2017

   Igen i år havde vi booket ”Hanne-Berit” som sejler fra Rungsted havn, til den årlige halvdags sildetur, og ligesom de seneste år havde vi sat os på hele båden i samarbejde med Korsør Lystfiskerforening og Gørlev Sportsfiskerforening, således at hver af de tre foreninger havde 10 pladser til rådighed, desværre kunne Høng kun mønstre 7 mand, men de resterende pladser blev overtaget af de to andre klubber.

   Søndag den 8. oktober var dagen for denne tur, og vejret viste sig fra sin pæne side med vekslende skydække og 7-8 m./sek. Vind fra nordvest, ganske fornuftige forhold men det skal så lige siges at dagene op til turen havde vinden pustet op til 12-14 m./sek. Hvilket gør at sildene bliver spredt for alle vinde.

   Vi lagde ud med at sejle 5 kvarter over til kobberværket på svensker siden, da det var det eneste sted de havde loddet sild i den senere tid, og jeg skal da også lige love for at hele den samlede flåde af turbåde fra Danmark og Sverige havde valgt samme spot. Fiskeriet foregik det meste af dagen kystnært på 15-18 meter vand, og som resultat heraf var sildene også af mindre kaliber.

   Den første halve time kom der ikke en eneste sild i kurvene, og da vi endelig fandt sildene var det meget små stimer, så nappene stoppede igen lige så hurtigt som de begyndte, udover sild blev der fanget enkelte torsk, makreller, hvilling og knurhaner.

   De tre fiskere som havde størst samlet vægt på fem sild, blev som følger:

 1. Ole Ganderup       1085 gr.
 2. Dennis Justesen   1036 gr.
 3. Johnny Sørensen   975 gr.

 

   Det blev trods alt en hyggelig tur for alle, måske lige med undtagelse af en enkelt deltager, som ofrede både stang og hjul til havguden, vi nævner ingen navne men mon ikke at han kommer til at høre lidt for det i den kommende tid, det var selvfølgelig ikke med vilje, men pga. Fedtede fingre og et ukoncentreret øjeblik, men så er der en undskyldning for at købe nyt grej.

   Turen vil blive programsat igen til næste år efter samme koncept.

                                                                                                                           

Ole Ganderup

Vinderholdet.
Ronni Novakovic med en torsk på 2,2kg.
Per Høj Jensen med en skrubbe på 833g.

J & F cup d. 1. oktober 2017.

 

Så blev det tid til den årlige J & F cup. Vil deltog 11 mand fra foreningen.  4 mand tog tidlig nat til København for at satse på torskene, men der var langt imellem dem og de fleste var for små.

6 mand satsede på kystfiskeriet efter ørreder, men det blev kun til undermålere. 1 mand tog til Korsør havn for at fiske efter fladfisk og der var mange og i fine størrelser.

Der var i alt tilmeldt 5 foreninger med i alt 38 deltagere.

 

Forenings resultatet blev som følger:

 

 1. Høng Sportsfiskerforening:         604 point.
 2. Slagelse Sportsfiskerforening:    482 point.
 3. Sorø Lystfiskerforening:             224 point.

 

Så endelig kunne Høng rende med trofæet.

 

Individuelt i konkurrencen blev Ronni Novakovic nr. 1 med 1 torsk på 2,2 kg. Og Lars Kolding nr. 2 med 1 torsk på 1,65 kg i torskerækken. Per Høj blev nr. 1 med 1 fladfisk på 0,833 kg i flad- fiskerækken.

 

Johnny

Michael Jacobsen med vinder fisken.

Junior og Senior Ferskvandskonkurrencen 23.-24 Sep. 2017.

 

Så fik vi afholdt den årlige efterårs ferskvandskonkurrence. Der var 13 Seniorer og 1 Junior der stillede op, og alle valgte at fiske på søen. De fleste havde både om formiddagen Lørdag og Søndag, på nær 2 deltagere der havde valgt lørdag eftermiddag. Dog var tidspunkterne ikke noget der gav det store udslag i fangsterne. Det skulle nemlig vise sig at være et noget sværere fiskeri end vi er vant til derude. Der blev kæmpet bravt af samtlige deltagere, men til trods, kun landet ca. 10 gedder samlet. Der blev ikke fanget en eneste Sandart eller Aborre, Desværre.

Vinderne af konkurrencen blev:

Gedde

 1. Michael Jacobsen   7,3kg.           
 2. Kurt Jørgensen       4,5kg.
 3. Ole Ganderup         4,0kg.           

 

Stort tillykke til vinderne, og vi håber at se jer alle, og mange flere, til næste år.

 

Ronni Novakovic

Medekonkurrence 2017

Så fik vi afviklet årets medekonkurrence. Vi var i år 5 tilmeldte, men desværre var der 2 afbud. Vi besluttede dog at gennemføre konkurrencen alligevel.

Vi mødtes, som vanligt, ved klubhuset kl. 07:00, og kørte mod vandet derfra. Valget var i år faldet på tuel sø, som før har fisket godt.

Vel ankommet til søen, fik vi hurtigt, nogle hurtigere end andre, sat grejet op, og var klar til at gå i gang. Vi besluttede at fodre op, og gå i gang med at fiske med det samme kl. 08:30 og da det blæste lidt, og skulle tage til, besluttede vi at stoppe kl. 13:00.

Fløjten gik, og vi kunne gå i gang med at fodre, og fiske. Det skulle vise sig at der dog var fisk på pladsen med det samme, og Ole G. Lagde sig hurtigt i spidsen med et par skaller og en brasen.

Det gik stille og roligt, resten af dagen, og vi fik lidt fisk ind, fra alle pladserne. Der kom dog ikke gang i de store brasner, men blev fanget lidt skaller, aborre og en enkelt brasen indimellem.

Der blev fløjtet af kl. 13:00, og vi kunne begynde at pakke sammen, og få vejet fisk. Stillingen blev følgende:

 

 1. Plads                       10,8kg.          Ronni Novakovic
 2. Plads                       5,92kg.          Lars Kolding Jensen
 3. Plads                       5,57kg.          Ole Ganderup

 

Tak for god ro og orden, håber at se jer, og mange flere til årets næste medekonkurrence.

 

Ronni Novakovic.

Det Gule Rev 2017 Referatet med billeder klik her

   I år var turen efter opfordring ændret fra tre til to dages tur, og med al den ballade vi løb ind i sidste år med det rederi som vi ellers har brugt de sidste 12-13 år, blev dette års tur afviklet på M/S Nordsøen, en gammel Vesterhavs kutter som er bygget om til lystfiskeri.

   Ni mand havde valgt at deltage i år, der ud over var der tre mand med fra Slagelse Sportsfisker forening, som vi de sidste mange år har samarbejdet med på denne tur, de har dog valgt ikke at deltage fremover, da de vil prøve andre former for fiskeri i stedet, der skal herfra lyde en stor tak for samarbejdet.

   Søndag kl. 12,00 kørte de ni mand afsted med kurs mod Hanstholm camping, hvor vi for første gang, i år havde booket et par hytter til at overnatte i, og efter en enkelt strække ben pause, ankom vi ved sytten tiden til hytterne og efter at køjerne var fordelt og bagagen var ud pakket, var det tid til at indtage det traditionelle søndags måltid på færgegrillen, flæskesteg med hele svineriet efterfulgt af den lige så sikre softice.

  Efter et par kopper god kaffe var det tid til at tørne ind, og som altid når så mange skal sove i samme rum, opstår der et infernalsk spektakel i løbet af natten, nogle gø`r højere end andre. Klokken 03,30 ringede vækkeuret og efter morgenmad og tandbørstning, var der afgang mod havnen.

   Mandag morgen sejlede vi ud kl. 05,00, og de to timers tid det tager at komme ud til fiskepladserne, forgik i nogenlunde rolige vind forhold, og fiskeriet i løbet af dagen var heller ikke besværet nævneværdigt af bølgegang, men vinden havde efterhånden taget til, så hjem turen blev lidt urolig og enkelte deltagere hilste lige på madpakken igen, da den kom op og måtte i søen, vinden var tiltaget til ca. 14 m./Sek. Fra syd/øst. Fiskeriet kom på intet tidspunkt op på det niveau som vi er vant til, besætningen gjorde det som sådan set godt nok med de muligheder som de havde, men potentialet var ikke til stede på de rimelig kystnære pladser som vi fiskede på, mit bud er at hver mand ca. havde en halv balje fisk, hvilket er langt under standarden, eneste lyspunkt var, at vi fik nogle pæne eksemplarer af arter som vi normalt ikke får fat i.        

     

Jens Dinesen med Rød knurhane på 1400 gr.

 

   Mandagen blev kortet af med en times tid, da vinden ville tiltage yderligt, og vi var i havn ved 15,00 tiden, så gik turen til filetfabrikken, for lige at få skåret fiskene, der efter tilbage til campingpladsen hvor fileterne blev pakket og lagt på frost. Efter et par flaskeæbler og lidt løgne historier var det igen tid til at indlede jagten på et fornuftigt aftens måltid, denne  gang faldt valget på det gamle røgeri, hvor de serverer et formidabelt stjerneskud i herre portioner, i år var der et par nye deltagere med som ikke kendte til størrelserne på anretningerne, og derfor mente Poul-Erik nok at han kunne tage den store model, hvilket han måtte sande senere at den gik ikke og han måtte levne, hvilket han mente var lige så stor en sensation, som historien om den tun som lige havde været under hammeren på Hanstholm fiske auktion til et bud på ca. 124000 kr.

 

 

Lars K. Jensen med hans første måler torsk på 11,0 kg.

 

   Tirsdag morgen sejlede vi ud en time tidligere klokken 04,00, og ud over gamle dønninger fra mandagens blæsevejr, var det stort set blevet stille, og som dagen gik fladede det endnu mere ud. Vi startede på to vrag, men der var kun ganske få fisk i mindre størrelse hjemme, så hurtigt lå vi igen på de pladser som også var besøgt dagen forinden, fiskeriet var nogenlunde som dagen forinden, og igen tror jeg at med enkelte undtagelser havde hver mand ca. en halv balje fisk. Turen tilbage til havn blev igen lidt bumlet, da vinden igen havde frisket lidt op, men kl. 16,00 var vi inde og fiskeriet var overstået for denne gang.

 

Søren Frederiksen med torsk og lubbe på hhv. 9,25 kg. Og 5,0 kg.

 

Søren fik også en kulmule på 2,5 kg.

 

   Onsdag morgen blev der sovet længe og morgenmaden blev først indtaget kl. 07,00, som altid på sidste dagen var der friske rundstykker på Jens Dinesens foranledning, under morgenmaden drøftede vi lidt om hvad fremtiden skulle blive for denne tur og vi kom frem til et par modeller som jeg kunne arbejde videre med.

 

   Ca. klokken 10,00 var hytterne tømt og bilerne pakket, og som altid skulle vi lige ned og runde de lokale grej forretninger, der er jo altid noget man lige står og mangler, samtidig var vi lige henne og kigge på de både som pga. blæsevejr lå inde, her opdager en af deltagerne at han ikke kan finde sin mobil telefon, så en større jagt bliver indledt, vi forsøger at ringe til den, for på denne måde at spore den men uden resultat, så bliver vi enige om lige at køre om på havnepladsen og tømme hans bil helt, imedens at dette bliver gjort får vi lige øje på Hugo som er bådsmand på ”Bonito” som vi plejer at sejle med, efter et par varme håndtryk får vi så mange informationer om det nye rederi som har overtaget efter Orla, at vi næsten kunne lægge en plan for de fremtidige års ture, da vi har udvekslet høfligheder tyve minutters tid dukker den forsvundne telefon også op, den var sat på lydløs og lå trygt i ejermandens lomme.

 

 

  

Ole Ganderup med grå knurhane på 520 gr.

 

De tre største torsk (altså fangerne). 6,2 kg .- 11,0 kg. – 9,25 kg.

 

Hele holdet 2017

 

 

Tak til alle for at holde moralen oppe på trods af udfordringerne, og tak til Jens og Poul-Erik for morgenbrød og isdessert.

                                                                                             Ole Ganderup

Ole Ganderup med vinder Gedden på 9,5kg.
Lars Kolding Med sandart på 3,025kg.
Jørgen Madsen med aborre på 920g.

Ferskvands konkurrence 10. – 11. juni 2017.

 

Til åres første ferskvands konkurrence, var der tilmeldt 14 af forenings medlemmer, fordelt på 13 senior og 1 junior.

Fiskeriet på Tissø var en del sværere end forventet, undertegnede havde en træningstur en uge før konkurrencen, hvor fiskeriet var lige så svært. På træningsturen, kunne vi se at Tissø havde en sigtbarhed op over 2 meter, rankegrøden var også begyndt at vokse, hvilket heller ikke gør fiskeriet nemt.

Tilbage til weekendens konkurrence, så blev den samlet fangst på 40 gedder, 3 aborre og 2 sandart. Konkurrencens største gedde, blev fanget af Ole Ganderup, og den vejede 9,5 kg. på en delt anden plads kom, Arne Jørgensen og Henrik Ditlevsen, som begge havde fanget en gedde på 4,5 kg. Konkurrencens største aborre vejede 920 gram og blev fanget af Jørgen Madsen, næst største blev fanget af undertegnede og den vejede 740 gram. Største sandart vejede 3,025 kg og blev fanget af Lars Kolding, næst største blev fanget af Ole Ganderup og vejede 2,8 kg.

Af de fisk der blev fanget til konkurrencen, blev den ene sandart (2,8 kg) hjemtaget resten blev genudsat.

 

Michael Jacobsen     

Morgenmad ved bådene.
Største gedde i Senior rækken.
Vinder Foreningen.

Venskabs dysten 2017

   Dette års udgave af den venskabelige dyst mellem naboforeningerne, Gørlev og Høng Sportsfiskerforening, blev den 12. i rækken, så det må vel siges, at det er blevet en tradition, med lige at rende hornene sammen her midt i maj, for lige at fastslå hvem som er de skrappeste ( heldigste ), til at finde og fange søens fisk, og hvor pokalen skal pryde hylden det næste år.

   Som altid startede de 22 mand, 14 fra Gørlev og 8 fra Høng, plus et par forældre til juniorerne, med at indtage morgen kaffe med rundstykker og diverse smøre midler ved båd kasserne. Da vi har sat deltager prisen en anelse højere end udgifterne til morgenmad og gravering af pokal, blev der i år 700 kr. til puljen at fiske om, da beløbet var af god størrelse, blev det besluttet at splitte puljen op, således at der blev 350 kr. til den største fisk fanget af hhv. junior og senior.

   Vejret var som det også snart er tradition, en anelse barskt fra morgenstunden med ca. 8 m./sek. Fra øst, men som dagen skred frem blev det noget bedre end udsigten havde lovet. En enkelt båd sneg sig nord om fra morgen stunden, medens de andre 6 både tog den lidt mere behagelige tur ned langs øst siden af Tissø, alle både lå og søgte over det meste af søen, på alle de kendte og også på de lidt mere ukendte pladser, men fiskeriet nåede aldrig historiske højder, og de fangster som blev gjort dagen igennem, var af meget spredt karakter, ikke rigtigt noget mønster.

    Klokken 14,00 var alle både igen inde, en enkelt båd måtte dog på slæb da den havde fået motor problemer, mere konkurrence er det heller ikke end at man kan hjælpe konkurrenten i land, hvilket man også har pligt til, og er udtryk for godt sømandskab.  Alle fisk bliver vejet når de fanges, og kan derfor skånsomt genudsættes igen, kun enkelte aborrer endt deres dage på stegepanden.

   Samlet fangst blev 6 aborrer og 31 gedder over 2,5 kg. Som er mindste målet ved denne tur.  Største gedde fanget af en junior, var en fin fisk på 5,4 kg. Fanget af William ( Gørlev ), og største gedde i senior rækken blev fanget af undertegnede ( Høng ), en gedde på 7,5 kg.  Største aborre på 980 gr. Blev fanget af Søren A. ( Gørlev ).

   For første gang var Høng i undertal, og vi skulle så kompenseres lidt point mæsigt i forhold til skævheden i deltager antallet.  Efter indskrivning og udregning var resultatet således at Gørlev blev nummer to med 3736 point og Høng tog trofæet hjem med 5691 point.

   Som altid blev det en knas hyggelig dag med gode historier og hånlig latter på de rigtige steder ( næsten ), tak for kampen, vi glæder os allerede til næste år.

                                                                                                  Ole Ganderup    

Hornfiskekonkurrence søndag den 7. Maj 2017

 

Høng Sportsfiskerforening åbne Hornfiskekonkurrence, blev afviklet i det meste perfekte vejr, høj sol over hele Vestsjælland og en svag vind, gjorte det muligt for alle deltagerne at kunne fiske på deres favorit sted, hvor de mente, vinder fisken skulle fanges.                     Der var ca. 140 deltager i konkurrencen.

Selve konkurrencen var delt op i 3 grupper, en seniorrække, en juniorrække, som gælder børn fra 6 år til og med 16 år. Og sidst en bådrække. Udover de 3 rækker, var der også præmie for flotteste bifangst i hhv. kystrækken og bådrækken. Derudover er der også lodtrækningspræmier. Så selvom man ikke har nogle hornfisk til indvejning, var der stadig chance for at få en præmie med hjem.

Kl. 15.00 sluttede indvejningen, men allerede ved 14.00 tiden kom de første deltagere til Høng Sportsfiskerforenings klubhus, hvor indvejningen foregik, for at få vejet den største hornfisk de havde fanget. Hurtigt kom der flere deltager til, og snakken gik på hvor der havde været bedst, og hvem der havde fanget flest og de største hornfisk. For ikke at glemme alle de store hornfisk deltagerne havde mistet, lige inden de kom på land.

Kl. 15.00 var konkurrencen slut og indvejningen også, og det var tid for præmie overrækkelse.

Seniorrækken:                                                                                                                       

 Nr. 1.Nicki Christiansen, med en hornfisk på 715 gram. Nr. 2. Claus Clemmensen, med en på 622 gram. Nr. 3. Jesper Hansen, med en på 616 gram. Nr. 4. Aksel Petersen, med en på 593 gram. Nr. 5. Per Høj, med en på 570 gram.

Juniorrækken:                                                                                                                          

Nr. 1. Elias Larsen, med en hornfisk på 556 gram. Nr. 2. Kimmi Jæger, med en på 539 gram. Nr. 3. Olivia Larsen, med en på 506 gram. Nr. 4. Junior Person, med en på 456 gram. Nr. 5. Victoria Person, med en på 403 gram. Nr. 6. Oliver Will, med en på 369 gram.

Bådrækken:                                                                                                                             

 Nr. 1. Jannick Mørck, med en hornfisk på 730 gram. Nr. 2. Andreas Jørgensen, med en på 714 gram. Nr. 3. Jens Rasmussen, med en på 543 gram. Nr. 4. blev Teiz Henriksen, med en på 529 gram. Nr. 5. Kim Hansen, med en på 529 gram.

I rækken Flotteste bifangst, var det kun i bådrækken det blev indvejet fisk. Der var Frederik Sørensen. Præmien for flottest bifangst i kystrækken, gik til lodtræknings rækken.  

Michael Jacobsen

Onsdag D. 26/4. 
Havde Høng sportsfiskerforening den store glæde af at kunne tilbyde klubbens medlemmer et møde med fiskerikontrollen. 
16 medlemmer var mødt op denne aften for at hører nærmere og alle virkede fra starten meget oplagte.
Aftnens to hovedpersoner fra fiskerikontrollen, Martin Hansen og René Jespersen var bestemt også oplagte og gav os et unikt lille indblik i deres dagligdag. 
Martin og René fortalte meget levende om hvordan de håndterede hverdagens opgaver, samt om hvordan status var omkring selve organisationen/fiskerikontrollen. Undervejs i foredraget gennemgik man lidt af kontrollens forskellige værktøjer, blandt andet havde man medbragt kontrollens motorbåd frit skue i løbet af foredraget. 
Ved foredragets afslutning lod krontollørene medlemmerne i klubben spørge løs, det gav anledning til flere forklaringer, samt fortællinger fra virkeligheden. Efter en godt 45 minutter med diverse spørgsmål, rundede man et absolut godkendt foredrag af med en velfortjent klapsalve til Martin og René. 
En stor tak skal lyde til jer fra Høng Sportsfiskerforening, vi håber at andre foreninger vil tage imod jeres tilbud om foredrag, vi kan ihvert fald blåstemple det herfra.
 
Bedste hilsner fra HSF.

TOP – Konkurrence 25-26. marts.

TOP – Konkurrencen, som er forårets første kystkonkurrence, havde 10 deltager, alle senior.

3 af deltagerne var ude og træne om fredagen, i håbet om at finde et godt fiskespot til de 2 konkurrencedage. Havørrederne var der også, idet Ronni Novakovic fangede en flot havørred på 3,125 kg. Dennis Justesen var også ude og træne, han fangede 2 havørreder, først en på 1,6 kg. som kom med hjem, og lidt senere fangede han en nedgænger, på ca. 3 kg som pænt blev genudsat.

Tilbage til konkurrencen blev lørdag den bedste fiskedag, solskin og en frisk vind fra nord/vest, gjorde af havørrederne var mere hug villige, søndag var nået sværere, tåge og vindstille, er absolut ikke det nemmeste og fange havørreder i. Lørdag aften kl. 19.00 var der indvejning, Dennis Justesen foresatte det gode fiskeri fra hans træningstur om fredagen, lørdag lykkedes det ham at overliste 2 flotte havørreder, først en på 1,9 kg og lidt senere fangede han en flot ørred på 4,0 kg. hvilket også blev konkurrencen største ørred. Kurt Jørgensen fangede også en fin ørred lørdag, på 1,55 kg.

Søndag kl. 13.00 sluttede konkurrencen, hvor den kun var 1 havørred til indvejning, Lars Kolding fangede en på 0,980 kg.

Den samlet fangst på hele weekenden, blev på 12 havørreder på land, hvor de 6 kom med hjem, og de sidste 6 blev genudsat af de ikke kunne holde mindstemålet på 40 cm.                                   Der blev ikke indvejet nogle torsk til konkurrencen

Vinder af konkurrencen blev, Dennis Justesen, med en havørred på 4,0 kg. Nr. 2 blev Kurt Jørgensen med en på 1,55 kg. Nr. 3 blev Michael Jacobsen med en på 1,0 kg. Nr. 4 blev Lars Kolding med en på 0,980 gram og Nr. 5 blev Aksel Petersen med en på 710 gram.

 

Michael Jacobsen.

Driv fiskeri efter torsk

   Høng Sportsfiskerforening havde i år valgt at lave en tur med driv fiskeri efter torsk på Øresund søndag den 12. marts, vi havde booket M/S Juventus som sejler med 12 mand,  der var dog kun ni mand fra Høng, som havde tilmeldt sig turen, men heldigvis var der tre mand fra Gørlev foreningen, som var friske på at tage med.

   Fiskeriet på Øresund har været meget svingende på det seneste, og med en nordgående strøm på knap 4 knob på visse steder og en syd/østlig vind, var det heller ikke det nemmeste i verden, at få torskene i tale denne dag.   Vi startede lige nord for færgerne med meget få fangster, flere pladser blev prøvet af uden det helt store held, efter at vi havde prøvet kobberværket på svensker siden, havnede vi lige i nærheden af midt farvands bøjen nord for Vèn, hvor der kom lidt gang i fiskeriet, uden at det på noget tidspunkt blev prangende.

   Bekymringerne med de nye kvoter på tre fisk pr. mand pr. dag, viste sig ikke at være så aktuelle, der var kun en enkelt mand som havde mere en tre fisk i baljen.   De 12 mand hjemtog tilsammen 19 torsk, største torsk på 5,2 kg. blev fanget af Torben Christensen, men desværre var den kroget således at den ikke kunne godkendes, og derved ikke talte med i konkurrencen.

De tre største godkendte torsk blev fanget af:

1   Lars K. Jensen   2,6 kg.

2   Martin (Gørlev)   2,15 kg.

3   Ole Ganderup   2,05 kg.

                                                                                                       Ole Ganderup 

Bule torsk

   Denne tur skulle egentlig have været afviklet 19. februar, men pga. Maskinskade på M/S Sværd blev den udsat til søndag den 5. marts kl. 07,30 – 12,30, vi havde bare otte pladser, og Lystfiskerklubben af 1940 havde resten af båden.

   Det skulle vise sig at blive en af de dage hvor det var mere sejltur end fisketur, der var så godt som ingen buler at lodde, og de få fisk der var at se på loddet, var ikke indstillet på at tage føde til sig. Fire mil nordgående strøm på bunden og flere spring lag med divergerende strøm retninger gjorde det så godt som umuligt at fiske optimalt, dertil frisk vind direkte fra øst, så kunne forholdene stort set ikke blive meget være.

   Der blev kæmpet bravt og maget vand blev gennemsøgt i den nordlige del af Sundet, og det som skulle være en bule tur blev mere og mere driv tur i stedet for, men på trods af de mange forsøg på at få torskene i tale, blev det kun til en enkelt godkendt lille fisk til de otte Høng folk, den ene torsk på ikke mindre end 950 gr. Blev fanget af Poul Erik Christiansen, som ellers havde haft alt imod sig fra morgenstunden, hvor han jamrede over vind og vejr og ikke mindst den møg plads som han havde trukket, men da han konstaterede at han blev dagens vinder af 1. pladsen, blev humøret højt og han blev helt medgørlig.

   En dag som ikke kommer til at figurere i historie bøgerne, og en tur hvor det er svært at skrive et positivt tur referat, men som sagt så er en dag med dårligt fiskeri, alligevel bedre end en god dag på arbejde.

                                                                                                     Ole Ganderup  

Onsdag D. 15. Februar - Bowlingaften.

 

Så var det atter tid til vores årlige bowling turnering.

Vi blev 7 mand der drog til Slagelse, hvor vi startede med at bowle kl. 17.00.

I de første 2 kampe blev det kun til dårlige resultater, men derefter gik det noget bedre.

 

Resultatet blev:

 

Nr.       1. Søren Frederiksen med 170 point.  

Nr.       2. Jens Rasmussen   med 159 point.

Nr.       3. Henrik Ditlevsen med 129 point.

 

Efter at vi var færdige med at bowle, gik vi ind i selskabslokalet og fik serveret en lækker Wienerschnitzel m/tilbehør. Da vi var færdig med at spise forlod vi bowlingcentret ca. kl. 20.30.

 

Johnny Sørensen.

 

Søndag D. 5. Februar - Isfisketur.

Aflyst pga. mangel på is.

Store Vejle å 2017

   I år havde vi lavet en reserve dato, i tilfælde af at første tur skulle blive aflyst, det skulle vise sig at være en god ide, da første plan lagte tur søndag den 15. januar måtte aflyses da åen var belagt med is, i stedet blev det søndag den 22. januar at turen blev gennemført.

   Fem mand havde valgt at tilmelde sig til denne tur, men den ene mand måtte melde afbud ved afgangstidspunktet, da han gik på røv og albuer på trappe stenen, på vej ud af døren. Efter at dagkort og andre fornødenheder var klaret på den lokale 7-11, ankom vi andre fire mand til åen, og konstaterede at vi var de eneste som havde valgt at stå tidligt op denne søndag morgen, ikke et øje at se, hvilket mange gange er et tegn på at de lokale, ved at fiskeriet er dårligt for tiden, det skulle da også vise sig at der skulle arbejdes seriøst for at få kontakt til de sortstribede gavtyve.

   To mand lagde ud med at mede fiske med levende rejer, og de andre to tyede til æsken med jig`s, de første par timer gik uden nogen form for kontakt til fisk, dog havde de to mand med jig`s held til at ramme enkelte aborre som dog ikke ville bide. Først hen på formiddagen fik Ronni Novakovic en aborre til at sluge rejen, jeg selv som også fiskede med rejer havde kun et enkelt tilbud, som jeg dog bummede, men som dagen skred frem fik Ronni lidt flere fisk, og endte med 7 aborrer med de to største på 884 gr. Og 1010 gr. Undertegnede måtte hen på dagen overgive mig, og gik også over til at fiske med jig, det skulle så lige vise sig at være det rette træk, da jeg endte op med 3 aborrer på hhv. 1110 gr.- 1115 gr. Og 1278 gr. Og en gedde på små tre kilo, alt i alt en dag under middel hvad antal angår, men fire fisk over kiloet ud af 10 fisk, må vel anses som OK, de andre to deltagere måtte tage hjem med uforrettet sag, men havde dog fået masser af frisk luft, og så oplevede de den luksus at være i godt selskab hele dagen, og vejret var dejligt.

                                                                                     Ole Ganderup

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.05 | 13:21

Ja, det har vi da. De står i medlemsmappen, som ligger under fanen "medlem af HSF"
Mvh. Ronni Novakovic

...
05.05 | 12:59

har i nogen vedtægter i jeres forening

...
17.01 | 23:31
Indhold HSF har modtaget 1
08.01 | 10:19
HSF´s Fiskevande har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE