Tur Referater 2016

Andetur den 11. december.

 

Fang en fisk og vind en and, årets sidste konkurrence, havde samlet 7 af forenings medlemmer til morgenkaffe i klubhuset kl. 06.30. snakken gik hurtigt på hvor turen skulle gå hen, nogle ville nord på til Kalundborg havn, andre ville syd på, til Korsør havn, alle for at fange fladfisk. 2 af deltagerne kørte ud til den åbne kyst, i håbet om at fange en torsk, hvilket snart er en sjældenhed, de 2 måtte hurtigt opgive, da vinden hurtig blev for kraftig.

De der kørte til Kalundborg havn, kunne heller ikke finde nogle fisk, så efter at have prøvet nogle steder, valgte de at køre til Korsør havn. Dem der startet i Korsør havn havde lidt besvær med at fange nået i starten, men efter at have skifte plads, fangede de et par flotte skrubber.

Kl. 14.00 slutte konkurrencen og det var tid for indvejning. Den samlet fanget blev på 10 fladfisk, alle skrubbe og alle fanget i Korsør havn. Nr. 1 og vinder blev Ole Ganderup med en samlet vægt på 16 gram, fordelt på 5 fisk. Nr. 2 blev Jens Dinesen med en samlet vægt på 1440 gram, fordelt på 3 fisk. Nr. 3 blev Torben Christensen med 920 gram, fordelt på 2 fisk.

 

Michael Jacobsen    

 

Mole konkurrence 2016

   Høng Sportsfiskerforening`s årlige mole tur blev i år afholdt på en for os ny og uprøvet lokalitet,  de kendte pladser som Korsør og Kalundborg havn havde ikke fisket særligt godt i den senere tid, og vi blev derfor enige om at køre til hovedstaden, men da vinden var syd syd/østlig med en styrke på 14-15 m./sek. Ville det være så godt som umuligt at fiske både på Langelinie og Ocean kajen, hvor vi ellers har fisket en del, derfor måtte vi finde et sted som enten lå lidt i læ eller hvor vinden ikke var lige på.

   Efter lidt rådslagning og studering af google maps blev vi enige om at prøve at finde et sted på Refshaleøen, vi kørte lidt rundt og kiggede på forholdene og fandt en lille mole tæt på Lynetten lystbådehavn, hvor der var plads til de fem mand som havde valgt at deltage i denne konkurrence.

   Inden de sidste mand havde nået at klargøre grejet til fiskeri, var de første fladfisk landet af de hurtige, og det pegede jo imod at det skulle blive en dag med gode fangster, hvilket det også for en gang skyld blev. De første tre-fire timer gav godt med fladfisk, men torskene som vi havde håbet på at få i tale var en større udfordring, det blev kun til en enkelt torsk på 1330 gr./54 cm. Som jeg selv fik fornøjelsen af at fange. Der var et par timer midt på formiddagen hvor fiskeriet døde lidt ud, men det kom pænt i gang igen den sidste time inden at vi skulle stoppe.

   Da klokken slog 14,00 og indvejningen var overstået, så resultatet således ud at der var hjemtaget 38 fladfisk fordelt på både rødspætter, skrubber og isinger og 1 torsk. Ved denne konkurrence kan hver deltager indveje fem fisk og det er største samlede vægt af disse som tæller.

1.   Ole Ganderup        3080 gr.

2.   Lars K. Jensen        1880 gr.

3.   Johnny Sørensen   1610 gr.

 

                                                                  Ole Ganderup

Parfisketur den søndag 6. november 2016.

 

Der var tilmeldt 6 medlemmer til parfisketur. De 3 valgte at den åbne kyst, i håbet om at fange en havørred, da det var sidste chance for at indveje ørreder, før fredning den 16. november. Det blev et blandet resultat for de 3, Arne Jørgensen fangede en flot havørred på 1,495 kg. en halv time før konkurrencen sluttede. Lars Kolding fangede 4 undermåler, og undertegnede havde en ren nul bon.

Medefiskerne efter fladfisk, havde det samme blandet resultat, Torben Christensen, startede ved Lodsbroen ved Skælskør, der var kun krabber, så han skiftede hurtige til Korsør havn, dog med samme resultat. Ole Ganderup og Ronni Novakovic kørte til Kalundborg havn. Efter at have skiftet plads et par gange, lykkedes det Ole at fange en skrubbe på 390 gram, som blev dagens eneste fisk som kunne bruges til konkurrencen fra de to. De fangede også nogle kutlinger.

Kl. 14.00 var konkurrencen slut, og det var tid for vejning af fisk, og udregning af point. Vinder af parfisketuren blev: Arne Jørgensen og Torben Christensen med i alt 150 point. Nr. 2 blev Ole Ganderup og Michael Jacobsen med 32 point.

 

Michael Jacobsen    

 

Kanon afslutning på uge 42 arrangementerne.


Høng Sportsfiskerforening havde æren af at lukke og slukke for rækken af fisketure i efterårsferien som alle er blevet til ved et samarbejde med Fishing Zealand og Kalundborg komune. Dagens fiske plads var Tissø, og her havde vi deltagere på søen i to heat, et fra 08,00-12,00 og igen 12,00-16,00. Der var kæmpe tilslutning til begge afdelinger, hvilket faktisk gjorde at vi måtte skuffe et par fiskere som ville tilmelde sig i sidste øjeblik. Alle deltagere gik til den med krum hals, på trods af regn og rusk. formiddagens største fisk blev fanget af Marie Maribosen en gedde på lidt over syv kilo, og eftermiddagens sejrherre blev 13 årige Jakob Lindquist med en gedde på 4,25 kg. Næsten alle deltagere fik fornøjelsen af at fighte fisk.
På vegne af H.S.F. vil jeg gerne sige tak til alle deltagere, guider og samarbejdspartnere.

Guidet kysttur den 17.10.16

 

Den samlet tilmelding til kystturen var på 3 deltager, Mogens Damsbo fra Skovlunde og ægteparret Roland og Lillian Bjørnselth fra Hvalsø.

Desværre fik jeg en SMS kl. 06.00 mandag morgen, Roland Bjørnselth var blevet syg i løber af natte, så ægteparret meldte fra.

Mogens Damsbo og jeg havde til gengæld en dejlig fisketur. Vi startet på Dalby Strand, hvor vi begge havde kontakt med fisk, dog ingen på land. Turen forsatte til Mullerup Havn, hvor det lykkes Mogens at fange en flot havørred på 48 cm. Sidste plads var Drøsselbjerg. Der var tiden dog løber fra os, så det blev kun til en hurtigt gennem gang om pladsen, tid til at fiske var der ikke.

 

Michael Jacobsen.

Jagt & Fritidshuset Cup 2. Oktober 2016.

 

Igen i år deltog vi i konkurrencen om trofæet. Vi var 12 deltagere fra foreningen som ihærdigt prøvede at få trofæet med hjem til klubhuset. Der deltog 7 foreninger. Efter indvejningen måtte vi erkende at vi ikke kunne slå Slagelse, som løb med sejren.

Der blev i alt indvejet 3 ørreder, 0 torsk og 62 fladfisk.

 

Resultatet blev:

 

  1. Slagelse Sportsfiskerforening        448 point
  2. Høng Sportsfiskerforening            404 point
  3. Skælskør Sportsfiskerforening      364 point

 

Selv i den individuelle konkurrence havde vi ingen præmietagere.

 

Johnny Sørensen.

Sildetur 2016


Som vi har gjort de senere år, havde vi også i år booket en hel båd, og delt den ligeligt med Korsør lystfiskerforening og Gørlev Sportsfiskerforening , 10 pladser pr. Forening. Fuldstændig som vanligt , skulle vi sejle med ”Hanne-Berit” fra Rungsted havn, men allerede om torsdagen ringede Carsten fra båden og meddelte at vi i stedet skulle sejle med ”Antares” fra Helsingør, da vejr udsigten lovede op til 15 m./sek. Fra nord/øst, hvilket ville betyde at vi skulle bruge for lang sejltid på at komme ud til fiske pladsen, hvis vi skulle ud fra Rungsted.
Turen blev afviklet søndag den 9. oktober kl. 07,00 – 12,00.
Vejret blev langt fra så blæsende som udsigten havde lovet, og efter ca. 20 minutter sejlads lå vi ud for kobberværket på svensker siden, og det var her at vi fiskede hele formiddagen, med sild hele tiden i de fem drev som vi nåede, den første og den sidste time var præget af små sild, men ellers var det pæne sild som blev fanget resten af tiden. Som noget nyt havde vi ændret reglerne således at det var samlet vægt af de fem største sild som talte i konkurrencen, i stedet for som det ellers har været at det var den totale samlede vægt af alle de sild man hver især fangede, dette gjorde at de fleste satte alle de mindre sild ud igen, men som jeg så det havde de 10 mand fra Høng, stort set alligevel fyldt hver en kurv. De 50 store sild som blev indvejet, beslaglagde jeg med henblik på at bruge dem til sortsild aftenen, dette afstedkom nogle spydige bemærkninger fra nogle af deltagerne, men efter lidt tid tror jeg at alle kunne se, at ideen ikke var så tosset, da de jo selv får dem serveret senere, godt nok mod et mindre gebyr.
Med det varme havvand havde de fleste nok forventet at en del makreller ville blande sig i fangsterne, men efter hvad jeg hørte var der kun en enkelt fisker som havde en på krogen, men den blev mistet på rælingen, der imod blev der fanget en del torsk op til 4,5 kg. 
Vel ankommet på land igen, kunne vi starte indvejningen og resultatet heraf blev følgende:


Nr. 1 1200 gr. Ole Ganderup
Nr. 2 1190 gr. Tom Rasmussen og Lars K. Jensen (vægtlighed)
Nr. 3 1145 gr. Aksel Petersen

Tak til vores kaserer Per Andersen som også var med på turen, i anledningen af at hans fremskredne alder, lige havde ramt et skarpt hak, gav han èn øl til deling under indvejningen, det skal dog lige siges at det var en fem liters lager øl.
Ole Ganderup

Gedde, Aborre og Sandart Konkurrence 24-25 september 2016.

 

Så fik vi afviklet efterårets Tissø konkurrence. Deltager antallet var ikke så stort, med 8 seniorer, og en junior fordelt over de to dage, var der rigeligt med plads i søen til os.

Lørdagen bød ikke på de helt store fisk. Til gengæld havde vi vejret med os, og fik tilbragt nogle fantastiske timer på søen, og nogle af os oplevede et fantastisk aborre fiskeri. Det var rart at se der stadig var lidt af dem tilbage i søen.

Søndag blev der fanget 4 gedder, og enkelte aborre om formiddagen, hvor vejret var nogen lunde, og en enkelt gedde, om eftermiddagen, hvor formanden, som var alene ude der, måtte korte turen gevaldigt af, da vinden tog kraftigt til, og gjorde det umuligt at færdes på søen.

Det endelige Resultat blev som følger:

Gedder.

  1. Plads.                            Kurt Jørgensen                           Gedde på 7,5kg.
  2. Plads.                            Jens Dinesen                              Gedde på 4,7kg.
  3. Plads                             Ole Ganderup                             Gedde på 2,4kg.

Aborre.

  1. Plads                             Ronni Novakovic                          Aborre på 1150g.
  2. Plads                             Lars Kolding Jensen                     Aborre på  840g.

 

  1. Plads Junior.                   Marcuz Skok Novakovic                Aborre på   420g.

 

Tak til alle deltagere, håber vi bliver flere næste gang, og vejret er med os.

Knæk & Bræk derude.

 

Ronni Novakovic.                      

Bymatch fladfisk 2016

   Den årlige kamp mellem Korsør lystfiskerforening, Gørlev sportsfiskerforening og Høng sportsfiskerforening foregik søndag den 28. august ombord på ”Bien”. Hver forening stiller med otte mand, i år måtte vi fra Høng nøjes med at stille med syv mand, jeg skal senere gøre det anskueligt hvad det gjorde for udfaldet.

   Vi startede med at fiske lige syd for broen, hvor der var fisk med det samme, men en tiltagende vind fra sydøst fik båden til at drive i sådanne fart, at det var mere end almindeligt svært at holde bund og have føling med fiskeriet. Efter to drev kom skipper ud og forslog at vi søgte syd på, for at finde lidt læ, hvorefter vi sejlede ned og startede lige nord for Klarskovgård på ca. 10 meter vand. Det var her og i en radius af ca. en sømil at resten af dagens fiskeri blev bedrevet, de flade lå bestemt ikke i bunker og ventede på at komme op på dæk, men efter en noget sløv start hvor der dog kom spredte fisk ombord, blev de sidste par timer af dagens fiskeri ganske acceptable, og et lille plus var at der var en pæn del rødspætter imellem fangsterne.

   På vej i havn blev alle fisk vejet og talt og ved ceremonien på land kunne det berettes at, de 23 mand tilsammen havde fanget 221 fladfisk, og at håne retten og trofæet denne gang gik til Korsør med en samlet vægt på 24,3 kg. fordelt på 76 fisk,   nr. 2 blev Høng med 23,9 kg. fordelt på 74 fisk og endelig   nr. 3 blev Gørlev med 23,6 kg. fordelt på 71 fisk. Det er ikke nogen dårlig undskyldning, men vi blev slået med 400 gram med en mand i undertal, det lader vi tale for sig selv.

   Den individuelle placering blev således at

nr.1 blev Bo Skavn (Korsør) med en samlet vægt på 6,7 kg.  

nr.2  Ole Ganderup (Høng) med 4,9 kg.

nr. 3  Stig Larsen (Gørlev) med 4,8 kg.

   I kategorien største fladfisk blev vinderen Morten Philman (Gørlev) med en skrubbe på 700 gr.    Nr. 2 blev Aksel Petersen (Høng) med en skrubbe på 620 gr. Og på 3. pladsen var der ikke mindre end fire mand med hver sin fisk på nøjagtig 510 gr. Hvor af den ene var en rødspætte fanget af Per Høj Jensen (Høng).

                                                          Ole Ganderup   

Det gule rev 2016

Høng Sportsfiskerforening`s årlige tre dages tur i Nordsøen, blev en tur som desværre satte en stopper for en 12 år lang epoke. Syv medlemmer deltog i turen som blev afviklet 1. - 3. August. Traditionen tro drog holdet fra Høng søndag kl. 12,00 med kurs mod Hanstholm, og efter indkvartering i den gamle vejerbod, var alle mand klar ved seks tiden til at indtage gammeldags flæskesteg med hele svineriet, efterfulgt af Jens` yndlings spise softice i rå mængder, på færge grillen.


Vejrudsigten for den første dags fiskeri så ikke alt for godt ud 8-12 m./sek. Fra vest, men vi sejlede trods alt ud kl. 06,00, men vandet var lidt uroligt da vi lige slap molen, og efter et par timers sejlads stik vest i godt tre meters bølger, med en fart på 6-8 knob da det ikke var muligt at sejle stærkere hvis alle mand skulle blive ombord, kom Hugo som er medhjælper på ”Bonito”, og foreslog at vi vendte om, da han ikke mente at vi overhovedet kunne få noget ud af fiskeriet, pga. af den store afdrift. Lidt slukørede bestemte vi os for at acceptere dette faktum, og jeg fik indgået en aftale om at vi skulle betale 400 kr. til at dække diesel udgiften på det vi havde sejlet, og at vi så kunne tage nogle ekstra timer de næste to dage.


Tirsdagen startede med afgang kl. 05,00 fra havnen, vinden var taget en smule til og kom stadig fra vest, som var vores direkte kurs, da bølgehøjden som nu var oppe i nærheden af fire meter, ikke muliggjorde sejlads i anden retning end direkte op imod bølgerne, et par gange på vej der ud af var de 15-20 ton som båden vejer, helt fri af vandet. Grunden til at vi gik ud i den lidt opfriskede vind, var at vejrudsigten havde lovet at den skulle aftage i løbet af formiddagen, hvilket den også gjorde så bølgerne lagde sig og vi fiskede hele dagen kun i dønninger på et 1-2 meter, hermed passede strøm og vind perfekt så vi kunne drive med tilpas hastighed. På trods af den lidt hårde start bød dagen på drømme fiskeri, fra allerførste slag på klokken var der fisk som bed lystigt, og det fortsatte hele dagen indtil folkene begyndte at beklage sig lidt over ømme arme, og vi kunne returnere til havnen kl. 20,00.


Det var så her på vej ind fra dagens fiskeri at balladen startede, vi havde sejlet 3,5 extra timer som vi selvfølgelig gladeligt betalte 3500 kr. for. Orla som er ejeren af rederiet havde kontaktet skipper, og meddelt at vi skulle ud igen om onsdagen på trods af at vejrudsigten lovede vind op til 14-15 m./sek. Denne gang dog fra syd/øst, hvilket jo gør at den kommer inde fra land og ikke rejser søen på samme måde som når den kommer helt ovre fra Shetlands øerne, når den er i vest. Planen var så at han ville have at vi skulle sejle ud kl. 05,00 og fortsætte til kl.22,30, da han lige pludselig ikke var tilfreds med de 400 kr. som vi var blevet enige om at betale for mandagens fejlslåede sats, men derimod krævede 6500 kr. Dette afsted kom en del diskussion, og vores skipper Kim, var ikke af den opfattelse at det var en god ide at gennemføre sejladsen, og henstillede til mig at jeg kontaktede Orla, da skipper er ansat og selvfølgelig skal sejle når rederen siger det. Efter en kort telefon samtale med Orla, hvor han gjorde klart at han drev en forretning, og henholdt sig til sin ret om at sende os på havet når det var forsvarligt, måtte jeg så desværre meddele ham, at jeg modvilligt betalte hvad han forlangte og at jeg også betalte fuld pris for onsdagen, men at vi ikke skulle med ud at sejle, og endvidere måtte jeg se mig nødsaget til at slutte vores samarbejde her, hans eneste kommentar til dette var at det var jo vores egen beslutning. 
Min konklusion må være den at det går ualmindeligt godt for rederiet, hvilket da er glædeligt, når man slet ikke er villig til i det mindste at møde op for lige at se om vi kunne forhandle os frem til noget som begge parter kunne leve med, og derved have fortsat med at komme i årene frem, vi har trods alt lagt omkring 400000 kr. i de 12 år vi har været der. 
Efter en tåre vædet afsked med Hugo, som altid har set frem til at vi kommer og som udtaler at vi er gode kunder som gider at tage fiskeriet seriøst og fisker hele dagen igennem uanset forholdende og altid er i godt humør, så måtte vi tage konsekvensen at tage hjem, en dag tidligere end planlagt. På hjem turen tjekkede vi gentagne gange lige internet siden Marine traffic, og vi kunne se at båden ” Ny Mini” som sejler samme sted dog fra andet rederi, måtte returnere til havnen omkring middagstid, og lur mig om det ikke var pga. vejret.

Den ene dag som vi var ude, gav som sagt rigtig mange gode mellem fisk i baljerne, og en enkelt måler på 13,4 kg. til Henrik Ditlevsen, blev det dog også til. Så godt som alle mand havde fyldt to baljer til briste punktet, og havde ca. 35 -40 kg. filet med hjem, udover Henrik som nummer et, blev Jørgen Madsen nummer to med en torsk på 9,0 kg. og nummer tre blev Søren Frederiksen med en torsk på 7,9 kg. Der udover blev der fanget et par små langer og fem lubber, hvor Jørgen Madsen og undertegnede havde hver en på 3,5 kg.
Tak til alle deltagere for trods alt at holde moralen oppe, hvis nogen skulle mene at jeg traf en forkert beslutning, så kom og lad os snakke om det.


Ole Ganderup

De 3 Placeringer.
Hele holdet
 

 

 

Gedde – aborre og sandart konkurrence 4. – 5. Juni – 2016. 

 

 Årets første ferskvands konkurrence, blev afholdt i det flotteste sommervejr, som ikke gjorde fiskeriet nemt. 

Der var 12 deltager med i konkurrencen, fordelt med 11 senior, og 1 junior. 

Selve fiskeriet foregik som det plejer, hvor men kan booke en af forenings både, på Tissø i 7 timer, enden om formiddagen, eller om eftermiddagen. De fleste havde valgt at fiske om formiddagen, hvor fiskeriet i de tidelige morgentimer kan værre godt. 

Den samlet fangst over de 2 dage blev på 13 gedder, 10 sandart og 28 aborre. 

Nummer 1 i gedderækken blev konkurrencens eneste junior, Marcus Novakovic med en gedde på 9,6 kg. Nr. 2 blev Ole Ganderup, med en gedde på 5,5 kg. 

Aborrerækken blev Ole Ganderup nr. 1 med en aborre på 980 gram. Nr. 2 blev Tommy Petersen med en aborre på 940 gram. 

Sandartrækken blev Tom Rasmussen Nr. 1 med en sandart på 2,75 kg. Nr. 2 blev Ole Ganderup med en sandart på 2,6 kg. 

 

Michael Jacobsen

 

Lørdag D. 14. Maj.

Venskabs dysten 2016

 

Årets venskabelige slag mellem Gørlev Sportsfiskerforening og Høng Sportsfiskerforening på Tissø, løb af stabelen pinse lørdag den 14. maj, ikke mindre end 18 mand havde valgt at deltage, syv fra Gørlev og 11 fra Høng.

 

Som det er tradition på denne tur, startede vi kl. 07,00 med et par rundstykker, en kop kaffe og en lille en til halsen ved båd kasserne. Det viste sig at der var overskud på 300 kr. efter at udgifterne til morgen maden og gravering af pokal, var trukket af deltager indskuddet, det blev hurtigt besluttet at skyde pengene i en pulje til dagens største fisk.

 

Vejr udsigten så ikke for lovende ud i tiden op til turen, men for en gang skyld valgte vejr guderne at tilgodese os, og nøjedes med at sende en vind på 7-8 sek./m. fra nord/vest ud over søen. Dette muliggjorde at der kunne fiskes hele søen rundt, hvilket de otte både gjorde brug af. Fiskeriet var temmelig vanskeligt, og der blev søgt på alle kendte pladser, men fiskene var ikke rigtig i humør til at lege med på spøgen, om det skyldtes at sigtbarheden i vandet var meget ringe eller om det pludselige vejr skift til lavtryksvejr var grunden vides ikke.

 

Da klokken slog 14,00 og alle både var inde igen, blev fangsterne opgjort til 15 gedder over 2,5 kg. (som er mindstemålet i denne dyst) og 11 aborrer. Puljen på de 300 kr. blev vundet af Stig (Gørlev) med dagens største gedde på 5,1 kg. Dagens største aborre på 920 gr. Blev fanget af Michael Jacobsen (Høng)  Spændingen om hvem som skulle have pokalen stående det næste år, var intakt indtil de allersidste point blev optalt, efter sammen tælling af point og procentvis udregning efter deltager antal, viste det sig at der kun var 6 point i mellem de to foreninger, på en flot anden plads blev det Gørlev med 1942 point, og en kneben sejr blev hevet hjem af Høng holdet med 1948 point.

 

Udover håne retten er det ikke så vigtigt hvem der vinder denne dyst, mere vigtigt er det at alle får en hyggelig dag med socialt samvær med ligesindede på tværs af klubskel.

 

                                                                                                                        Ole Ganderup

 

 

Søndag D. 21. Februar.

Buletur Øresund. 

Søndag den 21 februar havde Høng Sportsfiskerforening booket 10 pladser på det gode skib ”Sværd”.   Det var en formiddags tur fra 07,30-12,30, desværre var der kun otte tilmeldte til turen. 

   Dagen før havde det blæst temmelig kraftigt, så der var en risiko for at bulerne kunne blive svære at finde, da meget røre i vandet ofte får fiskene til at stå spredt oppe i vandet, vejret på dagen var helt OK, ca. 10 m./sek. Fra stik vest. 

   Efter 40 min. Sejlads startede vi fiskeriet oppe på trapperne i den nordlige del af Sundet, fangsterne var ikke noget at skrive hjem om i den første times tid, kun enkelte mindre fisk hvoraf en del desværre havde bidt med alt andet end munden. Som formiddagen skred frem kom der enkelte bedre fisk op også, men det var faktisk kun den sidste halve time inden vi skulle sejle ind, som udmærkede sig ved at være helt rimelig, da var der kommet lidt gang i strømmen, som ellers havde været meget svag fra morgen stunden af. 

   Da de fem timers fiskeri var overstået, så resultatet således ud at de otte mand tilsammen havde fanget 35 torsk, hvoraf desværre kun 12 kunne godkendes efter vores regler for sportslig fangst af fisk, jeg selv var så uheldig at fange en torsk på 11,1 kg. Som bakkede op til overfladen. 

   Største godkendte fisk på 3,3 kg. Blev fanget af Torben Christensen, nummer to på 1,8 kg. Fanget af Tom Rasmussen og nummer tre på 1,7 kg. Blev fanget af Johnny Sørensen. Alle mand havde fanget fisk, men det var ikke lige i den størrelse som der var håbet på, men selv samme faktum er jo kun en undskyldning for at tage af sted igen, næste gang muligheden byder sig.   

                                                                                                           Ole Ganderup

 

Søndag D. 10. Januar.

Aborre tur til St. Vejle Å:

Aflyst pga. vind.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 15:51

Ny hjemmeside

http://kaldredputandtake.dk/

...
05.05 | 13:21

Ja, det har vi da. De står i medlemsmappen, som ligger under fanen "medlem af HSF"
Mvh. Ronni Novakovic

...
05.05 | 12:59

har i nogen vedtægter i jeres forening

...
17.01 | 23:31
Indhold HSF har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE